AKTUALITET

Më Shumë

  OPINION

  KRONIKE

  Më Shumë

   TE TJERA

   SOCIALE

   Më Shumë

    HISTORI

    KULTURE

    Më Shumë

     SHOW BIZ

     Ngjarja e madhe historike për Kosovën, Gold Ag dhe Kastriot Tusha...

     Sot Kuvendi i Kosovës vendosi transferimin e FSK-së në Ushtri, pra krijimin e Ushtrisë së Kosovës. Kjo ishte diçka historike dhe e pritur shumë...

     SPORT

     SOT

     Më Shumë