Aktori Alfred Zeneli është pushuar nga puna në Teatrin e Kukullave. Në gjendje të rëndë për shëndetin, aktori profesionist dhe i arsimuar, po proteston i vetëm për mbrojtjen e Teatrit Kombëtar.

Ai është mbuluar nga një copë e bardhë ku shkruan: ”Edi Rama të ardhsha për pjeksin se më hoqe nga puna”.