Sot është e paimagjinueshme të gjen një person që nuk ka një llogari në njërin prej rrjeteve sociale Facebook, Instagram apo Twitter.

Por, më i çuditshëm është fakti kur dëgjoni se ka edhe njerëz të fuqishëm të botës që nuk janë socializuar me mediat sociale.

Midis personave të njohur, janë edhe disa prej yjeve më të mëdha të botës së shoubizit dhe hollivudit.

Brad Pitt, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence dhe disa të tjerë nuk kanë llogari zyrtare në rrjetet sociale.

Arsyetimet e tyre janë më të ndryshmet – nga mungesa e kohës deri tek varësia prej tyre, si dhe dëshira për të ruajtur privatësinë.

Më poshtë është lista e të famshmëve që nuk kanë asnjë rrjet social.

Jennifer Lawrence

Brad Pitt dhe Angelina Jolie

Emma Stone

Keira Knightley

Daniel Craig

Julia Roberts

Bradley Cooper

Jennifer Aniston

Sandra Bullock

Mila Kunis

James Franco

Kristen Stewart

George Clooney

Scarlett Johansonn

Autore:M.Haxhiu