Po hidhet shorti për fazen kualifikuese të Euro 2020 në Dublin, ku Shqipëria dhe Kosova do të mësojnë kundërshtarët.

Djemtë e Kombëtares shqiptare ndodhen në vazon e katërt duke zbritur me një vazo nga shorti i kaluar ndërsa Kosova është ngjitur në vazon e pestë.

Shorti i Euro 2020-të e ka vënë Shqipërinë përballë Francës kampione të botës. Kuqezinjtë kanë rënë Grupin H ku janë edhe Islanda, Turqia dhe Islanda. Mbeten për t’u zbuluar edhe dy rivalë të tjerë.

Grupi H
Francë
Islandë
Turqi
Moldavi
Shqipëri