mbani mend Elsën edhe Fërdin tek “Pallati 176” ku është një ndër komeditë më të bukura të kinematografisë shqiptare.

Sot Elsa në rol edhe Eva Alikaj në jetën jasht aktrimit ka qenë e ftuar tek “Pasdite” ku ka folur për jetën e saj artistike.

Ajo sot është 57-vjece dhe rolet e saj në filmat shqiptarë janë të shumtë. Por në një mungesë të gjatë ajo u rikthye në mes të vëmendjes ku na ka shuar kureshtjen se si duket dhe pas kaq shumë vitesh. Shikoni fotot e mëposhtme: