Rolin e babait të Xhenetit e luan aktori turk Devrim Saltoglu. Në serial ai ka një pamje të egër, me tipare të errëta.

Por në jetën reale aktori është shumë larg këtij imazhi. Atij i është dashur të mbajë mjekër për rolet e tij të fundit në seriale, por kur ta shihni si duket pa mjekër dhe me flokë nuk do ta njihni.

Fotot e mëposhtme e tregojnë më së miri këtë ndryshim të madh të aktorit Devrim Saltoglu. Devrim Saltoglu është 45 vjeç dhe është diplomuar për teatër në universitetin e Ankarasë.

Ai e ka nisur aktrimin që në vitin 2000 dhe ka luajtur role në seriale dhe filma shumë të njohur ndër to edhe rolin e Kajas tek “Xhenet”, me të cilin u bë i famshëm në Shqipëri.

Image

Image