Seriali ‘Game of Thrones’ është një nga më të parët deri më tani në mbarë botën. Janë publikuar 7 sezone dhe i fundit pritet të publikohet më 14 prill të këtij viti.

 

 

Tashmë është publikuar nga HBO traileri I shumëpritur i sezonit të 8 me pamje ekskluzive. Në video shfaqet se si Khaleesi dhe Jon Snow bashkë me dragojnë arrijnë në Winterfell dhe motrat Stark takohen me këto krijesa të magjishme.

 

 

Fansat e trailerit janë po entuziastë për fillimin e sezonit të tetë po aq sad he të trishtuar pasi serialit i vjen fundi.

 

Game of Thrones: Season 8 – Official Trailer (HBO)

The trailer is here.

Pubblicato da HBO su Martedì 5 marzo 2019