Në ditën e parë të martesës bashkëshortja dhe bashkëshorti, vendosën të mos i hapin derën e shtëpisë së tyre askujt! Atë ditë, erdhën prindërit e bashkëshortit që të shikonin çiftin, ata ishin shumë pranë derës.

Bashkëshorti dhe bashkëshortja e panë njëri – tjetrin dhe bashkëshorti kishte dëshirë ta hapte derën, por meqënëse kishin bërë një marrëveshje ai nuk e hapi, kështu prindërit e tij ikën.

Pas pak në të njëjtën ditë erdhën prindërit e bashkëshortes, ata pane sërisht njëri-tjetrin edhe përse ata kishin bërë një marrëveshje , bashkëshortja me lotët duke rrjedhur në sytë e saj, nuk mund t`ja bëj këtë prindërve të mi, dhe pas këtyre fjalëve ajo i hapi derën prindërve. Bashkëshorti nuk tha asgjë, dhe vitet kaluan çifti u bë me 4 fëmijë dhe e pesta ishte vajzë.

Babi, planifikoi një festë shumë të madhe për ardhjen e bebes së sapolindur, dhe ai i ftoi të gjithë. Gjatë natës gruaja e pyeti, cila ishte arsyeja e një feste kaq të madhe për këtë bebe ndërkohë që ne nuk e bëmë për fëmijët e tjerë Burri thjeshtë u përgjigj, sepse ajo është e vetmja e cila do e hapë derën për mua!

#Shperndaje dikush ka nevoje ta lexoje kete shkrim !