Ndonsë mud të jetë paksa ironike por kjo ngjarje është e vërtetë e cila ka ndodhur në Rusi. Një vajzë 5 vjecare është braktisur nga nëna e saj që foshnjë dhe në hyrjet e një apartamenti të braktisur.

Mirëpo cfarë ndodh, ajo ka jetuar mes plehrave dhe pisllikut për plotë 5 vjet duke mbijetuar në një farë mënyrë.

Ajo mendohet se nuk e njeh botën që e rrethon, policia ju desh te maskohej se era e rëndë dhe pehrat ishin të rënda!