Përbërësit: 1 filxhan mjaltë 1 filxhan miell tërshëre 1 filxhan lëng limoni

 

 

Përgatitja:

Përzini tre përbërësit dhe maska juaj natyrale për heqjen e qimeve është gati. Vendoseni përzierjen në pjesët ku dëshironi ti hiqni qimet.

 

 

Të qëndroj në fytyrën tuaj për 15 minuta dhe pastaj largojeni me ndihmën e ujit të nxehtë. Në fund vendosni krem dhe përsëriteni të njëjtën procedurë 2-3 herë në javë.

 

 

Pas një muaji, problemi juaj me qimet e fytyrës do të jetë pjesë e të kaluarës.