Një grua e Karolinës së Veriut është për 1 milion dollarë më e pasur, falë nënës së saj të vjetër.

 

Lourell Leak thotë se nëna e saj ishte në gjumë gjatë lojës së javës së përjavshme të familjes, kështu që shkoi për të blerë një biletë prej 20 dollarëshe.

 

Ajo mendonte se ajo do të fitonte vetëm 20 ose 30 dollarë.

 

Kam marrë biletën në shtëpi dhe e zgjova nënën time për ta treguar “, tha Leak për zyrtarët e llotarisë. “Unë jam aq e kënaqur që ajo po flinte. Nëse ajo nuk do të ishte, unë kurrë nuk do të kisha fituar çmimin”.

 

 

Zyrtarët thonë se me të hollat e fituara ajo planifikon të ndihmojë vajzën dhe mbesën e saj dhe të festojë me bashkëpunëtorët e saj.