Në dasma gjithmonë ndodhin gjëra të çuditshme, por ajo që ka ndodhur në një dasmë është ngjarja më e pazakontë që ka ndodhur ndonjëherë. Në momentin që prifti lexon betimet, nusja është larguar.

Çifti që martohej ishte i shurdhër dhe nusja është larguar sepse nuk e ka kuptuar se çfarë po i thoshte në gjuhën e shenjave gruaja që kishin punësuar për t’i thënë fjalët e priftit.

Fillimisht sytë e dhëndrit janë përlotur, por kur ka kuptuar arsyen e vërtetë ai ka filluar të qeshë.