Joni ka bërë një tatuazh mjaft domethënës. Shihet se ai ka gdhendur një kryq, dhe në mes të tij dallohet gërma ‘A’.

Ky është një tatuazh shumë domethënës për Jonin, pasi të gjithë anëtarëve të familjes së tij, u fillon emrin me këtë gërmë.

Ardit, babai, Anila, nëna dhe Anna e motra. Ky gjest i tij ka emocinuar familjen, ndërsa Arditi e ka ndarë me dnejkësit në rrjetet sociale.