Parashikimi i motit për sot dhe zonat ku priten reshje

Instituti i Gjeoshkencave parashikon që vetëm në zona të kufizuara të qarqeve gjatë pasditeve, reshjet mund të jenë në formë shtrëngate, më të mundshme në terrenet malore (dhe ato pranë tyre) në Jug. TEMPERATURAT Spt(e mërkurë...

Nga dita e sotme priten reshje shiu e shtrëngata; Moti ndryshon në mënyrë drastike...

Ndonëse jemi në stinën e dytë të stinës së pranverës, luhatjet e motit na përforcojnë idenë se pranvera nuk vjen me një lule ! Java mund të ketë nisur e ngrohtë e me diell,...

Te fundit