Loading...

Instituti i Gjeoshkencave parashikon që vetëm në zona të kufizuara të qarqeve gjatë pasditeve, reshjet mund të jenë në formë shtrëngate, më të mundshme në terrenet malore (dhe ato pranë tyre) në Jug.

TEMPERATURAT
Spt(e mërkurë dt.03) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 10 / 17 °C
në vendet e ulëta: 9 / 17 °C
në vendet malore: 3 / 14 °C

ERA
Sot era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare.

Loading...