Loading...

Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së territorit vijoi aksionin për pishjen e ndërtimeve përgjatë bregdetit të Vlorës.

IKMT sqaroi se do te prishen 60 objekte, qe nga Uji i Ftohtë e deri në Orikum.

hjetera pronare te bizneseve qe ndodhen ne zonen mes Radhimes dhe Orikumit nuk paten kundershtime. Por ata kanë kërkuar të njihen më shumë me detajet e projektit.

Aksioni nisi në fillim të muajt shtator dhe ai synon t’i hape rruge projektit “Lungomare 2”.

Loading...